L'Arnau de Vilanova exposa una mostra fotogràfica sobre les cicatrius al cos humà

És obra de la fotògrafa Sara Caelles, pacient amb una cardiopatia congènita, que la presenta amb motiu de la celebració demà del Dia Mundial d’aquest tipus de malalties del cor

Imatge de la mostra de l'Arnau de Vilanova
Imatge de la mostra de l'Arnau de Vilanova | Arnau de Vilanova
Redacció
13 de febrer del 2019
Actualitzat a les 23:19h
La sala d’exposicions de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova acull aquesta setmana una mostra fotogràfica que porta per títol "Wabi-Sabi" i que gira entorn de les cicatrius al cos humà, sota el lema "La bellesa de la imperfecció". La seva autora és la fotògrafa Sara Caelles, que és també una de les dones fotografiades en el projecte. 

Caelles va ser diagnosticada d’una cardiopatia congènita en néixer i va ser intervinguda quirúrgicament per primer cop quan només tenia set mesos. La seva lluita constant es plasma en aquesta exposició, que esdevé un projecte no només fotogràfic sinó també psicològic, on l’autora reflexiona sobre la manera que tenim de viure i d’apreciar la vida, el temps i la bellesa. ‘Wabi-Sabi’ es basa en un concepte japonès (i al mateix temps n’agafa el nom) que defensa la bellesa de la imperfecció, tot convidant l’espectador a acceptar l’inevitable cicle de la vida i a trobar la bellesa en cada arruga, en cada cicatriu.

L’exposició es pot visitar a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova durant aquesta setmana, coincidint amb la celebració demà del Dia Mundial de les Cardiopaties Congènites.