Obres

Tallat el trànsit a Príncep de Viana per la reordenació de la plaça Berenguer IV

La circulació es desviarà pels carrers Sant Ruf i Anselm Clavé

per Redacció , 12 de febrer de 2019 a les 23:05 |
Imatge de les obres a la plaça | Paeria
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les obres de reordenació de la plaça Ramon Berenguer IV avancen amb l’estesa d’aglomerat que es farà demà entre les 9h i mitja tarda i la pintura de la senyalització horitzontal de Príncep de Viana, que es realitzarà a partir de les deu de la nit.

Per poder realitzar els treballs d’estesa de l’ aglomerat es tallarà el carril de baixada de Príncep de Viana, en sentit estació RENFE, a partir de les nou del matí d'aquest dimecres i es calcula fins a mitja tarda. El trànsit afectat per aquesta actuació es desviarà pels carrers Sant Ruf i Anselm Clavé.


El tall afectarà els vehicles procedents del barri de Pardinyes pel carrer Comtes d’Urgell i quedarà anul·lat també el gir a l’esquerra davant de l’estació de RENFE, en sentit Rambla de Ferran.

Els vehicles provinents del Pont de Príncep de Viana hauran de seguir recte pel carrer Príncep de Viana fins als carrers Sant Ruf- Anselm Clavé. Mentre duri el tall de trànsit, també quedarà afectada la parada d’autobusos de l’Estació de RENFE.

 

Participació