El parc del Palauet, a la Bordeta, serà un dels més grans de la ciutat

L’espai, amb 30.500 m2 de zona verda, connectarà amb la ronda verda que envolta Lleida

L'alcalde Larrosa, a la Bordeta
L'alcalde Larrosa, a la Bordeta | Paeria
Redacció
12 de febrer del 2019
Actualitzat a les 9:04h
La nova planificació urbanística del barri de la Bordeta preveu incrementar la zona verda del Parc del Palauet fins als 30.500 m2. Això significa que esdevindrà un dels parcs més grans de la ciutat, ja que s’augmenta substancialment l’àrea destinada a zona verda. L’actual superfície és de 18.000 m2, amb una distribució diferenciada de l’espai de jocs amb mobiliari –uns 4.000m2- i el de bosc –uns 14.000m2-.

El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha posat l’accent en aquest creixement de superfície verda al barri, fet que exposa dos avantatges: d’una banda, la comunicació del parc amb la ronda verda de la ciutat, un eix important per gaudir, passejar i afavorir hàbits saludables; de l’altra, que arriba als 30.500 m2 de zona verda. D’aquesta manera, l’alcalde ha volgut aclarir als veïns i les veïnes que el POUM planifica més espais verds al barri. 

Millores en la mobilitat 

En referència a la mobilitat, el paer en cap també ha volgut remarcar que el POUM ja inclou una nova rotonda que encaixa la circulació del carrer Palauet i del vial de Víctor Torres. Aquest disseny facilita la comunicació entre la Bordeta i la ciutat, i dins del mateix barri.