Oliva s'estrena amb el Lleida Esportiu amb un bon empat a Cornellà

L'equip es manté quart a la classificació

El Lleida ha empatat a Cornellà
El Lleida ha empatat a Cornellà | Lleida Esportiu
Redacció
11 de febrer del 2019
Actualitzat a les 8:56h
El Lleida Esportiu ha empatat aquest diumenge a Cornellà. Els lleidatans han quedat 0 a 0 en un duel intens a la part alta de la classificació d’aquest grup III de Segona Divisió B en el qual ha tingut lloc també l’estrena del tècnic Joan Carles Oliva.

Cap dels dos conjunts ha disposat de clares ocasions de gol, però el Lleida ha gaudit de diverses aproximacions sobre la porteria del Cornellà. Dues de les més perilloses amb xuts de Juanto i Xemi Fernàndez i un cop de cap alt de Noel Carbonell. Pedro Martín, per la seva banda, ha disposat d’un xut des de l’interior de l’àrea que ha rebutjat la defensa i una altra ocasió en la qual es quedava mà a mà amb el porter, però l’assistent ha aixecat la bandera per assenyalar fora de joc.

A la segona meitat, la tònica del partit ha estat la mateixa. La bona tasca defensiva de tots dos conjunt ha mantingut la igualtat al Municipal de Cornellà i, a pesar dels canvis i els intents per revolucionar el partit, ni verds ni lleidatans han aconseguit trencar la balança. Juanto Ortuño, amb un cop de cap que ha aturat el porter, ha disposat d’una aproximació final per un Lleida Esportiu que ja pensa en el seu pròxim compromís a casa davant l’Atlético Levante UD.