SORTEIG NacióDigital et convida al festival de cinema d'animació Animac '19

La Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya torna a Lleida del 21 al 24 de febrer amb la tècnica "stop motion" com a tema principal

Redacció
11 de febrer del 2019
Imatge gràfica de la 23a edició del festival
Imatge gràfica de la 23a edició del festival | Animac
Lleida acollirà la 23a edició de la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya del 21 al 24 de febrer. L'Animac 2019 tindrà com a tema principal l'stop motion, amb projeccions, conferències i activitats especials dedicades a aquesta tècnica. En aquesta línia, el convidat d'honor d'enguany serà el creador, Peter Lord, director de pel·lícules com Chicken Run o Pirates!, i cofundador de l'estudi Aardman Animations, d'on han sortit sèries emblemàtiques com Wallace & Gromit o El Xai Shaun.

NacióDigital sorteja 2 abonaments individuals, vàlids pels 4 dies que dura la mostra, incloent la inauguració i la cloenda. Per participar-hi només cal omplir el següent formulari:


L'Animac és un festival consolidat a nivell internacional, com ho demostren el miler de candidatures provinents de 66 països que han optat a participar-hi. A més de la projecció de més de 300 creacions audiovisual, la mostra compta amb l'Animacrea, la fira per als professionals de l'animació, així com l'Espai Kids, dedicat als menuts de la casa, i diverses activitats i conferències. Trobareu el programa complert aquí.
 

Peter Lord, convidat d'honor a la 23a edició de l'Animac Foto: Alex Holland


Bases del sorteig

- Es sortegen 2 abonaments individuals i nominatius (vàlids per a una sola persona) que donen accés a totes les projeccions i activitats durant els 4 dies que dura la mostra. 

- El termini per participar es tancarà el divendres, 15 de febrer, a les 10:00. 

Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat.

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.