Joan Carles Oliva: «No vinc al Lleida per estar-hi quatre mesos»

El Lleida Esportiu presenta el nou entrenador, que assegura que entrenar el Lleida era un dels objectius de la seva vida

Joan Carles Oliva, entrenador del Lleida Esportiu
Joan Carles Oliva, entrenador del Lleida Esportiu | Lleida Esportiu
Redacció
07 de febrer del 2019
Actualitzat el 10 d'abril del 2024 a la 1:20h

Joan Carles Oliva ja és entrenador del Lleida. El tècnic lleidatà ha agafat les regnes de l'equip, una "responsabilitat" que havia estat esperant tota la vida.

Oliva, de 54 anys, assegura que no ve "al club de la seva vida" no per estar-hi quatre mesos. "No vinc per intentar tornar a anar-me'n a l'estiu. Vinc per intentar fer les coses ben fetes i poder continuar", ha dit l'entrenador que acumula ja una llarga trajectòria en clubs de superior categoria, que el va portar, entre altres projectes, a entrenar diversos partits a l'Alabès a Primera Divisió en la temporada 2005-2006.

Juntament amb Oliva, torna al club Ismael Mariani, que realitzarà les funcions de segon entrenador després del seu pas pel filial i al qual el director esportiu, Jordi Esteve, que va acompanyar al nou comandant del primer equip durant tota la presentació, va definir com "una persona de la confiança d'Oliva ". Esteve va confirmar que durant aquesta setmana es mantindrà l'estructura de l'staff i a partir de la setmana que ve es prendran més decisions.

Arxivat a