Els usuaris d'Espot poden esquiar a Port Ainé o Baqueira Beret mentre no reobri l'estació

La mesura s'aplicarà fins aquest diumenge a les persones que tenien reservat un hotel o que disposen de forfet de temporada

Redacció
06 de febrer del 2019
Actualitzat a les 16:33h
Operaris reparant el telecadira
Operaris reparant el telecadira | Skipallars
Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ofereix als visitants de l'estació d'Espot anar a esquiar als complexos de Port Ainé o Baqueira Beret sense cap mena de sobrecost. Amb aquesta mesura, que s'aplica des de dimarts i fins al pròxim diumenge 10 de febrer, es pretén donar una alternativa a aquelles persones que compten amb un forfet de temporada o que han reservat en alguns dels allotjaments de la localitat i que no poden esquiar en les instal·lacions d'Espot, tancades des del cap de setmana passat per una avaria en el telecadira que hi dona accés.

A més, aquells clients que tenen un forfet de temporada vàlid per a les estacions d'SkiPallars també podran esquiar a Baqueira Beret en les mateixes condicions, accedint pel sector de Peülla.

Per poder esquiar a Port Ainé o Baqueira Beret, tan sols caldrà presentar el forfet de temporada a taquilles, que serà bescanviat per un de dia, o bé als propis hotels on els usuaris hagin reservat l'estada. L'alternativa a esquiar a d'altres pistes s'aplicarà fins diumenge, ja que un cop restablerta la funcionalitat de l'estació d'Espot, segons FGC els visitants podran tornar a gaudir plenament de l'esport blanc en aquest entorn.

Des de Ferrocarrils han explicat que l'objectiu d'aquesta mesura és el de pal·liar els efectes que pot tenir el fet que l'estació d'Espot Esquí estigui tancada per l'avaria que es va produir el divendres passat en el telecadira de La Roca, el qual dóna accés al complex. Recordem que una cadira es va despendre en el moment en què s'estaven duent a terme les tasques de manteniment ordinari del remuntador, un cop les pistes ja havien tancat al públic.