Un equip de lleidatans serà el més jove en participar a la Titan Desert

Els aneuencs Arnau Cases, Pol Farrando i Marc Cases, de l'equip 2KDreams, participaran aquesta primavera a l'exigent carrera de ciclisme que es disputarà al Marroc

Els tres membres de l'equip
Els tres membres de l'equip | 2KDreams
Ivet Eroles
05 de febrer del 2019
Actualitzat a les 23:31h
El Marc Cases, d'Esterri d'Àneu, l'Arnau Cases i el Pol Farrando, de la Guingueta d'Àneu, que enguany compleixen els 19 anys, són amics de tota la vida i formaran l'equip més jove en competir a la Titan Desert d'enguany, la prova considerada el Dakar de les bicicletes BTT i que es disputa al Marroc del 28 d'abril al 3 de maig.

A nivell individual si que han participat persones més joves a la prova, però com a equip no. Els tres pallaresos formen l'equip 2KDreams i han arribat al ciclisme provinents d'esports molt diferents: el Pol del futbol, el Marc de l'esquí alpí i l’Arnau de les curses de muntanya. "Els caps de setmana fèiem sortides amb bici i aquest és l'esport que ens ha unit", ha explicat el Pol Farrando a Pallars Digital, que comenta que ara "que ens hem fet més grans, hem decidit participar en una prova de més envergadura, com és la Titan Desert".

Els tres formen un equip en el què cada un dels integrants té el mateix pes i aporta les seves virtuts personals per tal d'aconseguir l'objectiu comú. Junts han creat el projecte 2.000 somnis perquè és l'any en el què van néixer. "Vam dividir el repte en tres parts, primer crear un projecte atractiu i aconseguir els recursos per poder participar a la prova. Després començar la preparació física i gaudir de l'experiència. Finalment, fer un documental per després poder participar en xerrades, etc.", comenta Farrando. De moment ja han reunit els diners, però estan intentant aconseguir més recursos per millorar l’equip. 

En el document que presenta el seu projecte, els joves de les Valls d'Àneu expliquen que l'esperit aventurer els porta a conèixer nous llocs sempre que els és possible: "La nostra filosofia és que com més coses estranyes passin en un viatge, millor, perquè són aquestes les que et porten a buscar solucions i créixer com a persona". És aquest esperit el que els porta a competir a la Titan Desert, "lluitar en cada etapa contra les adversitats que puguin sorgir i no donar-nos mai per vençuts".

El Marc, el Pol i l'Arnau parlen de "felicitat compartida", de "companyerisme", per tal d'afrontar tots els moments i situacions, tot i la incertesa, i així lluitar plegats pels seus somnis i viure experiències per recordar tota la vida.