Aterren a Alguaire els primers turistes suecs d'aquest any per esquiar a l'Aran i Baqueira

Han estat 170 passatgers que han volat dues hores més del previst per la tempesta de neu d'aquest diumenge a Estocolm

Redacció
03 de febrer del 2019
Actualitzat a les 21:00h
Imatge de turistes suecs a Alguaire
Imatge de turistes suecs a Alguaire | ACN
L'Aeroport d'Alguaire ha rebut aquest diumenge els primers turistes suecs, procedents d'Estocolm, que han aterrat per primer cop aquest any per marxar a esquiar a Andorra i també a Baqueira Beret. Han estat 170 passatgers que han volat dues hores més del previst pel "mal temps" que feia a Estocolm a l'hora de l'enlairament aquest diumenge al matí.

El propietari de la companyia Quality Travel, Ulf Ötmark, ha explicat un cop aterrats que "el mal temps ha fet cancel·lar molts vols", però "afortunadament hem pogut enlairar-nos", ha afegit. Ötmark ha destacat que el d'aquest diumenge és el primer vol procedent de Suècia d'aquest 2019 i que cada diumenge n'operaran dos, un d'arribada i un de tornada fins a finals del mes de març. L'objectiu és portar turistes suecs a esquiar a les pistes de Vall Nord, Grand Valira i també, per primer cop aquest any, Baqueira Beret.

El vol procedent d'Estocolm, de la companyia Quality Travel, ha patit un retard de més de dues hores pel "mal temps", com ha explicat el propietari de la companyia que ha viatjat en l'avió. L'arribada, prevista inicialment a les 14.40h, s'ha produït finalment passades les 17:00h.

Entre els 170 passatgers que han arribat a Alguaire aquest diumenge , en un dia assolellat però amb molt de vent, hi havia Eva Lundin, que ha explicat que "ha vist per Instagram que a Andorra hi ha molta neu" i ha afegit que espera trobar-hi "molt de sol". Lundin ha explicat que aquest és la seva primera estada a Catalunya per dirigir-se a Andorra a practicar l'esquí.