Miquel Pueyo «fitxa» Jordina Freixanet per a la candidatura d'ERC

La candidata prové del moviment socialista i forma part de MES, Moviment d'Esquerres

Miquel Pueyo i Jordina Freixanet
Miquel Pueyo i Jordina Freixanet | ERC
Redacció
31 de gener del 2019
Actualitzat el 26 de febrer a les 11:49h
Jordina Freixanet és la primera incorporació a la llista amb la que ERC es presentarà a les eleccions municipals d'aquest mes de maig a Lleida. Freixanet prové del moviment socialista i forma part de MES, Moviment d'Esquerres. "Creiem que Lleida necessita un canvi radical (des de l'arrel): un canvi de formes, un canvi en el fons, en l'estratègia, en la mirada i en l'aplicació de polítiques municipals d'esquerres transformadores" ha assenyalat Freixanet i ha afegit que "la candidatura que confegeix Miquel Pueyo és l'opció i l'oportunitat de fer la Lleida republicana, l'alternativa real a la ciutat de Lleida".

Pueyo ha mostrat la satisfacció d'incorporar "una persona de la tradició socialista catalana que té arrels en Capmany, Jaume Magre, Marta Mata i Pasqual Maragall, per fer una Lleida amb més vitalitat, que funcioni bé i que atengui millor les necessitats de les persones". El candidat ha insistit en la necessitat de liderar el "canvi honest" a Lleida.

Freixanet, de 35 anys, és llicenciada en Dret per la Universitat de Lleida i ha desenvolupat tota la seva carrera professional en el camp del dret administratiu i la gestió pública ocupant diferents càrrecs de comandament intermedi a la Generalitat de Catalunya. En el camp de l'activisme social, Freixanet forma part del Grup de Dones de Lleida, així com de l'Associació de la Festa de Moros i Cristians i del Centre Excursionista de Lleida.