Denuncien un responsable de la Urbana per insultar polítics: «Voy a darle de ostias hasta que me canse»

Fa befa a Twitter de la repressió contra els CDR | Fonts de la Guàrdia Urbana neguen que l'agent tingui relació amb aquests missatges

Imatges de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Lleida
Imatges de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Lleida | Arxiu
31 de gener del 2019
Actualitzat a les 17:08h
La Crida per Lleida ha denunciat aquest dimecres els missatges que ha publicat un dels responsables de la Unitat Polivalent Operativa de la Guàrdia Urbana de la ciutat al seu compte de Twitter. En diverses piulades, l'home fa befa sobre la repressió contra els CDR i carrega contra diversos polítics, en concret contra els de Podemos.

D'aquesta manera, el policia considera que unes declaracions de Pablo Echenique són una "puta vergonya", i qualifica els membres del partit de "ladrones" i de fills de puta, utilitzant l'abreviatura "hdlgp". L'urbà també té paraules crítiques contra Pablo Iglesias, al que assegura que li clavaria "ostias hasta que me canse" en resposta a un tuit sobre el líder de Podemos.  

L'home també va befa sobre un membre del CDR que va perdre un testicle per una agressió en una manifestació, i assegura que és un tipus amb "sort" perquè "ahora endulzará pero no empalagará", i diu que la policia reparteix els cops que al seu dia no els hi van donar els seus pares. La formació ha demanat explicacions al govern de la Paeria.

Fonts de la Guàrdia Urbana han negat que aquests tuits els hagi fet l'agent, i han anunciat que es plantegen una denúncia contra la formació.