Correus

Correus utilitzarà les seves oficines per fer de banc en pobles on no n'hi ha

A la demarcació de Lleida hi ha 131 municipis sense oficina bancària, uns 39.000 veïns

per Àlvar Llobet , 30 de gener de 2019 a les 09:36 |
Una oficina de Correus | Arxiu
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Correus utilitzarà la seva xarxa de 2.400 oficines que té a tot Espanya per realitzar tràmits administratius d'organismes públics, Hisenda o Direcció General de Trànsit i d'empreses privades com bancs, segons ha anunciat aquest dimarts el president de l'empresa pública postal, Juan Manuel Serrano.

Es tracta de seguir l'exemple de l'acord dut a terme amb la DGT per a la distribució de més d'un milió de distintius mediambientals en les oficines de Correus que ha tingut lloc aquest Nadal. "Tot el que vulguin realitzar les administracions públiques o les empreses privades ho podem assumir", ha dit Serrano. A la demarcació de Lleida hi ha un total de 131 municipis que no tenen oficina bancària, uns 39.000 veïns. 


Entre aquestes gestions figuren la tramitació de llicències com les de pesca o caça, el lliurament de documents per respondre als requeriments d'Hisenda sense haver d'acudir a la seu ni demanar cita prèvia o la renovació del carnet de conduir.

 

Participació