Paeria

Postius demana explicacions a la Paeria sobre les irregularitats econòmiques que apunta la Sindicatura

El líder del PDECat assegura que "no pot mirar cap a un altre costat", i demana un ple monogràfic

per Redacció , 18 de gener de 2019 a les 23:54 |
Toni Postius, líder del PDeCAT a la Paeria | Arxiu
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El president del grup municipal del PDECat a la Paeria, Toni Postius, ha dit després de la sessió extraordinària de la Comissió de Polítiques de Gestió de Recursos, que davant les conclusions de l'informe de la Sindicatura de Comptes en relació amb les despeses i contractacions administratives de l'Ajuntament de Lleida en l'exercici 2015 calia procedir d'ofici a la revisió de tots els expedients i dur a terme totes les modificacions que calguin i assumir, si s'escau, les responsabilitats.

Al mateix temps, el PDECat, juntament amb els grups d'ERC-Avancem, Crida per Lleida-CUP i el Comú de Lleida promouran la celebració d'un ple monogràfic extraordinari per debatre i acordar mesures concretes en relació a les conclusions de l'informe.


Postius ha assenyalat que "com a conseqüència d'aquest informe el que s'ha de fer és procedir a obrir d'ofici una revisió de tots aquests expedients. Cal saber què és el que ha passat, cal dur a terme aquelles modificacions que s'hagin de fer com a conseqüència d'aquest informe i també cal que s'assumeixin responsabilitats, arribat el cas".

Pel president del grup demòcrata, "el que no podem fer és mirar cap a un altre costat quan hi ha un informe d'aquestes característiques, molt dur, que posa en evidència que les coses a l'Ajuntament de Lleida no s'estan fent correctament, tal i com fa anys que portem advertint".

 

Participació