Obres

Tall de trànsit al carrer La Parra de Lleida per obres

El pas ha quedat interromput a les vuit del matí, tot i que es podrà accedir al pàrquing i es garantirà el pas dels vehicles d'emergència i de serveis dels jutjats

per Redacció , 16 de gener de 2019 a les 11:05 |
Imatge del tall del carrer | Paeria
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El carrer La Parra quedarà tallat al trànsit aquest dijous, amb motiu de les obres de remodelació del carrer Botera, que fan necessari instal·lar una grua en aquest punt. El tall s'ha iniciat a les vuit del matí i està previst que el carrer pugui tornar a obrir-se entre les sis i les vuit de la tarda, aproximadament.

Es podrà accedir normalment a l'aparcament situat en aquest carrer, que tindrà sortida per la part de dalt de l'edifici, cap a la Ronda de la Seu Vella. Per accessos de vehicles d'emergències i necessitats de servei dels jutjats, caldrà entrar en sentit contrari des del carrer Sant Andreu/Plaça del Seminari, extremant les precaucions.


Es recomana que les persones amb discapacitat i altres col·lectius amb problemes de mobilitat facin anar itineraris alternatius, emprant els ascensors de la Plaça Sant Joan i de la Seu Vella.

 

Participació