Detenen una dona per provocar un incendi en un pis de Lleida diumenge passat

A causa del foc es va haver de desallotjar una part de l'edifici i la detinguda va resultar ferida per intoxicació de fum

Redacció
15 de gener del 2019
Actualitzat a la 13:56h
Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir dilluns una dona de 44 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Lleida per provocar un incendi en un pis de la mateixa capital del Segrià diumenge passat al migdia.

Els fets van tenir lloc en un pis situat al carrer Valls d'Andorra i com a conseqüència del foc es va desallotjar una part de l'edifici i la dona, que es trobava a l'interior del pis calcinat, va resultar ferida per intoxicació de fum. Arran d'aquest fet es va obrir una investigació que va finalitzar amb la detenció de la dona que havia estat intoxicada, una vegada li van donar l'alta hospitalària, com a suposada responsable de l'incendi. Segons la policia, la dona tenia al pis diverses habitacions llogades a altres inquilins.

La detinguda, acusada d'un delicte d'incendi, ha passat aquest dimarts al matí a disposició judicial davant del jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.