Unes 600 persones participen en la 5a Marxa de la Boira de la Granadella, marcada per les gelades

Com ha passat en les darreres edicions, la boira no s'hi ha fet present, però si el fred intens i el gel

Diversos participants de la marxa
Diversos participants de la marxa | ACN
Redacció
13 de gener del 2019
Actualitzat el 14 de gener a les 0:07h
Unes 600 persones han participat en la 5a Marxa de la Boira de la Granadella (les Garrigues), enguany marcada per les gelades. Com ha passat en les darreres edicions, la boira no s'hi ha fet present, però si el fred intens i el gel. Una de les organitzadores de la marxa, Irene Barón, ha explicat que la seva "creu" és que el dia que fan la marxa "no hi ha boira" però que s'ha "convertit en una "festa" per celebrar que aquest diumenge no n'hi havia.

Un dels que hi ha participat és Josep Collado, de Benavent del Segrià, que fa curses ultra de muntanya i que ha explicat que aquesta marxa li "serveix per entrenar", que ha ha aprofitat per venir "en família". La Marxa de la Boira és itinerant, en aquesta edició ha sortit des de la Granadella i ha recorregut el seu entorn en dos camins de 10 i 24 quilòmetres.

A l'arribada hi ha hagut, com és habitual, una degustació de cassola de tros d'hivern i també hi ha hagut l'opció vegetariana.

Irene Barón, membre de Boira Experience i una de les organitzadores d'aquesta Marxa de la Boira, ha destacat que enguany la marxa s'ha fet en "un territori amb gran potencial i una gran bellesa". Barón ha explicat que té "amor total" per la boira. "Hem nascut amb ella, l'estimem i l'apreciem i no ens porta cap problema", ha afegit. Com a novetat, enguany l'organització també farà una cursa el 3 de març a Torregrossa (Pla d'Urgell). "Fins ara només fèiem marxes, i ens serveix per llançar-nos a les curses", ha afegit Barón.