1 de 10
Mitjans

​El primer «FAQS» sense Laura Rosel perd audiència però segueix líder

Cristina Puig es mou en xifres lleugerament inferiors a les de la seva predecessora i a la mitjana del programa

Josep Bou, amb el regal que ha donat a Cristina Puig | TV3
per Redacció, 13 de gener de 2019 a les 23:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El primer FAQS de TV3 sense Laura Rosel ha registrat una certa caiguda en l'audiència. Cristina Puig ha empitjorat lleugerament les xifres de la seva predecessora, i el programa del seu debut, ahir dissabte, va tenir un 16,7% de share i 295.000 espectadors. Aquesta xifra queda més de dos punts per sota del 18,8% per cent de la mitjana de l'espai durant aquesta temporada -de setembre a desembre-, i més lluny encara de la mitjana del programa en la temporada 2017-18, que va ser del 19,4%.

El programa, no obstant, segueix líder d'audiència a Catalunya la nit de dissabte, i va aportar més d'un terç del total de l'audiència de TV3 durant tota la jornada. 

 

Aquesta caiguda en les audiències es produeix tot i la forta expectació que va provocar l'anunci de la substitució de Rosel per Puig, aquesta mateixa setmana. A la vegada, Puig va haver de fer-se càrrec de la seva emissió de debut a corre-cuita, amb pocs dies per preparar el programa, i l'equip està satisfet amb les xifres del debut. També hi podrien haver tingut alguna incidència en els resultats d'audiència diverses crides al boicot que han circulat els darrers dies a les xarxes socials.

El relleu de Rosel per Puig es va comunicar a la interessada el passat dilluns, i aquell mateix matí es va filtrar a l'esfera pública. El serial de la substitució, per sobtat i mal gestionat, ha alimentat suspicàcies de tota mena sobre les circumstàncies del relleu.

 

Participació