Larrosa demana més mossos a Lleida per augmentar la sensació de seguretat

L'alcalde es reuneix amb el comissari del cos i recorda que la ciutat té un gran terme municipal

Larrosa durant la reunió amb el comissari dels Mossos
Larrosa durant la reunió amb el comissari dels Mossos | Paeria
Redacció
09 de gener del 2019
Actualitzat a les 8:59h
El paer en cap, Fèlix Larrosa, s’ha reunit aquest dimarts amb el comissari dels Mossos d’Esquadra, Xavier Monclús, cap de la Regió de Ponent, per comentar temes vinculats a l’àmbit de la seguretat que afecten la ciutat de Lleida. Larrosa ha agraït la feina i el compromís dels agents autonòmics amb la ciutat i els seus veïns i veïnes, i ha traslladat als comandaments del cos que compten amb el seu suport.

L’alcalde ha reiterat la voluntat de la Paeria, i per extensió de la Guàrdia Urbana, de col·laborar estretament amb els Mossos d’Esquadra, així com amb els altres cossos de seguretat que tenen competències a la ciutat, en tot allò que fa referència a la seguretat, la convivència i la cohesió social.

Un dels punts que Larrosa ha posat sobre la taula és l’increment d’efectius policials per atendre les necessitats a la ciutat i garantir la seguretat de la ciutadania. “Seguirem mantenint converses amb el Govern de la Generalitat per augmentar la dotació d’agents a Lleida, una ciutat que té un terme municipal molt gran, que inclou l’Horta”, ha dit Larrosa, qui ha afegit “hem d’aconseguir que els veïns i les veïnes tinguin sensació de suport i de seguretat”.