«Sangfluencer», la nova moda que impulsa el Banc de Sang per augmentar les donacions

La Marató de donants de sang es farà de l’11 al 18 de gener a Catalunya amb el lema “Tu sí que ets important!”

El Banc de Sang impulsa una campanya per augmentar donacions
El Banc de Sang impulsa una campanya per augmentar donacions | Banc de Sang
Redacció
08 de gener del 2019
Actualitzat a les 9:59h
"Tu sí que ets important; converteix-te en sangfluencer” és la idea amb què el Banc de Sang activa la campanya de donació més gran de l’any, la Marató de Donants de Sang de Catalunya, que se celebra de l’11 al 18 de gener, als principals hospitals. A Lleida, s’ha presentat una edició més a la Paeria, amb el tinent d’alcalde Xavier Rodamilans i el director del Banc de Sang a Lleida, Juan Manuel Sánchez.

Rodamilans ha animat la ciutadania a participar-hi, destacant que Lleida és una ciutat solidària com sempre ho mostra en les diferents campanyes que es fan durant l’any. El tinent d’alcalde ha fet especial incidència en el col·lectiu jove, animant-los a donar sang, ja que és una acte altruista que ajuda molta gent.

Sánchez ha apuntat que és necessari recuperar els nivells dels dies festius, quan hi ha mancança de donacions. Actualment, la reserva existent és per a 7 dies, quan el mínim idoni és de 10. Per això, ha posat en valor aquest altruisme dels donants i volen arribar a tota la societat.