24
de desembre
del
2018
Actualitzat
a les
10:07h
Al rebost no està de més tenir recipients de pasta de full que trobem comercialitzats, unes gambes pelades al congelador i una salsa rosa que la podem fer en res.
Ingredients per a 4 persones:
8 Volovans de pasta de full
Un grapat de gambes pelades
3 palets de cranc o surimi
Sal, pebre blanc
Oli d'oliva verge extra
cebollí
Salsa rosa
Preparar la salsa rosa com us indico aquí
Escalfeu els volovans al forn durant uns 5 minuts.
Descongeleu les gambes si s’escau i saltegeu-les en una paella amb unes gotes d'oli i un pessic de sal i pebre. Trossegeu-les.
Piqueu el surimi.
En un bol barregeu les gambes , el surimi la salsa rosa, afegiu-la en petites quantitats Ompliu els recipients de pasta fullada i decoreu amb una mica de cibulet.
NOTA No poso quantitat de gambes, més o menys les que es necessitin, penseu que al descongelar-les i coure-les minven una mica.
** Si ho feu amb Volovans dels grans i s'acompanya amb una amanida de brots tendres teniu un entrant de luxe.
Blog de cuina de la dolorss
Ingredients per a 4 persones:
8 Volovans de pasta de full
Un grapat de gambes pelades
3 palets de cranc o surimi
Sal, pebre blanc
Oli d'oliva verge extra
cebollí
Salsa rosa
Preparar la salsa rosa com us indico aquí
Escalfeu els volovans al forn durant uns 5 minuts.
Descongeleu les gambes si s’escau i saltegeu-les en una paella amb unes gotes d'oli i un pessic de sal i pebre. Trossegeu-les.
Piqueu el surimi.
En un bol barregeu les gambes , el surimi la salsa rosa, afegiu-la en petites quantitats Ompliu els recipients de pasta fullada i decoreu amb una mica de cibulet.
NOTA No poso quantitat de gambes, més o menys les que es necessitin, penseu que al descongelar-les i coure-les minven una mica.
** Si ho feu amb Volovans dels grans i s'acompanya amb una amanida de brots tendres teniu un entrant de luxe.
Blog de cuina de la dolorss