Cruixents de còctel de gambes

La recepta de la blocaire gastronòmica Dolors Mateu

Cruixent de còctel de gambes
Cruixent de còctel de gambes | Dolors Mateu
Dolors Mateu
24 de desembre del 2018
Actualitzat a les 10:07h
Al rebost no està de més tenir recipients de pasta de full  que trobem comercialitzats, unes gambes pelades al congelador i una salsa rosa que la podem fer en res.

 
Ingredients per a 4 persones:

8 Volovans de pasta de full

Un grapat de gambes pelades

3 palets de cranc o surimi

Sal, pebre blanc

Oli d'oliva verge extra

cebollí

Salsa rosa 

Preparar la salsa rosa com us indico aquí 

Escalfeu els volovans al forn durant uns 5 minuts.

Descongeleu les gambes si s’escau i saltegeu-les  en una paella amb unes gotes d'oli i un pessic de sal i pebre. Trossegeu-les.

Piqueu el surimi.

En un bol barregeu les gambes , el surimi la salsa rosa, afegiu-la en petites quantitats Ompliu els recipients de pasta fullada i decoreu amb una mica de cibulet.

 

NOTA  No poso quantitat de gambes, més o menys les que es necessitin, penseu que al descongelar-les  i coure-les minven una mica. 

** Si ho feu amb Volovans dels grans i s'acompanya amb una amanida de brots tendres teniu un entrant de luxe. 


Blog de cuina de la dolorss