Espectacular incendi en un taller mecànic a Alcarràs

No consten ferits i la nau és un edifici sense cap més construcció a sobre, tot i que per darrere sí té edificis a la vora

Redacció
18 de desembre del 2018
Actualitzat a les 19:30h
Imatge del foc al taller d'Alcarràs
Imatge del foc al taller d'Alcarràs | cedida
Deu dotacions dels Bombers han estat activades aquest dimarts a la tarda per apagar un incendi que afecta totalment un taller mecànic d'uns 400 metres quadrats distribuïts en una sola planta al número 140 de l'Avinguda Catalunya d'Alcarràs (Segrià).

L'avís de l'incident s'ha produït a les cinc de la tarda i segons informen els Bombers no hi consten ferits. Els membres del cos d'emergències treballen per apagar el foc, que crema intensament per la presència de productes inflamables a la instal·lació. La nau no té cap mena de construcció a sobre, per la qual cosa no es descarta que la teulada resulti afectada. Sí té edificis a la vora per darrere, tot i que de moment no s'indica que es pugui propagar.

A dins del taller s'ha cremat tant la maquinària com diversos vehicles que hi havia per reparar. La nau ha quedat completament afectada. Segons ha pogut saber l'ACN, el propietari que havia regentat el negoci tota la vida el va traspassar fa dos anys a un veí jove de la mateixa localitat d'Alcarràs per jubilació.

D'altra banda, els Bombers han informat que, preventivament, s'han desallotjat els veïns dels edificis del costat de la nau afectada.