ERC, Crida i Comú demanen a la Paeria que la Llotja de Lleida no aculli la «macro festa» de cap d'any

Asseguren que la concessió del servei de càtering de l'equipament no preveu poder subcontractar a tercers l'organització d'actes com aquest

Redacció
17 de desembre del 2018
Actualitzat a les 16:26h
Imatge de l'exterior de la Llotja
Imatge de l'exterior de la Llotja | ACN
Els grups municipals d'ERC-Avancem, la Crida-CUP i el Comú han reclamat aquest dilluns al govern de la Paeria que garanteixi que els actes que se celebren a la Llotja de Lleida "compleixen el plec de condicions i usos fixats" en l'adjudicació del contracte del servei de càtering de l'equipament.

En aquest sentit, les tres formacions asseguren que aquest contracte "no preveu que l'empresa que gestiona el servei de càtering pugui subcontractar a una tercera empresa per a l'organització d'una macro festa de cap d'any". En aquest sentit, ERC, Crida i Comú reclamen al govern de l'Ajuntament de Lleida que veti la celebració d'aquest esdeveniment i així ho comuniqui tant a l'empresa adjudicatària del servei de càtering de la Llotja com a l'empresa que preveu organitzar la festa aquest cap d'any.

Les tres formacions asseguren que l'organització d'aquesta festa de cap d'any "es fa saltant-se el plec de clàusules de la licitació" del servei de càtering de la Llotja, que indica que "l'empresa concessionària només pot fer ús de les sales del palau de congressos per a esdeveniments de servei de càtering i, opcionalment, de servei a la terrassa de l'edifici només a l'estiu, però només per a esdeveniments propis, en cap cas per esdeveniments organitzats per tercers", segons han remarcat des del Comú de Lleida.

En el darrer Ple municipal, el tinent d'alcalde i regidor de Promoció de la ciutat, del comerç, del turisme i de l'Ocupació i l'Emprenedoria, Rafel Peris, va explicar que era l'empresa adjudicatària qui havia subcontractat la "macro festa" de cap d'any a l'empresa BONOVO. Er aquest motiu, ERC, Crida i Comú consideren que "no hi ha l'autorització expressa i per escrit del Centre de Negocis i Convencions (CNC) -societat municipal que gestiona la Llotja-, a la qual obliga el plec de condicions que regula l'adjudicació".