A judici una de les líders de Ciutadans a Ponent per amenaçar una dona gran després d'arrencar llaços grocs

L'anciana va presentar una denúncia als Mossos d'Esquadra per haver-se sentit amenaçada el passat 30 d'agost a Balaguer | Daza ja va donar un ultimàtum al consistori per retirar tots els llaços de la via pública

Cristina Daza, a la dreta de la imatge
Cristina Daza, a la dreta de la imatge | Cs Balaguer
15 de desembre del 2018
Actualitzat a les 12:19h
Una de les líder de Ciutadans a les comarques de Ponent, Cristina Daza Requena, haurà d'afrontar aquest dilluns un judici per un delicte lleu d'amenaces per haver increpat i intimidat una dona gran a la ciutat de Balaguer. Segons ha pogut saber NacióLleida, Els fets van passar el passat 30 d'agost a la capital de la Noguera quan Daza arrencava llaços grocs al pont nou i una veïna d'edat avançada, J.P, li va recriminar l'acció.

La militant de Ciutadans va encarar-se amb la dona i, posteriorment, la va seguir fins amenaçar-la amb l'estri que duia per arrencar els llaços. Després d'aquest fet, la dona va presentar una denúncia davant del Mossos d'Esquadra, motiu pel qual es celebrarà el judici aquest dilluns a partir de les deu del matí. 

Daza és coordinadora de la formació a Balaguer, va anar a les llistes municipals de la ciutat per Ciutadans i també va ser la cinquena candidata per Lleida a les eleccions autonòmiques del 21-D. La política de Ciutadans ha estat una de les figures que més ha lluitat per veure onejar la bandera espanyola al balcó de l'Ajuntament de Balaguer.

En aquest context, la formació va denunciar l'ajuntament davant la Guàrdia Civil per no penjar la bandera espanyola fa un any, i el passat estiu, el partit va donar un ultimàtum al consistori perquè eliminés tots els llaços grocs que estiguessin a la via pública. Va ser un cop acabat aquest termini que es va produir l'incident que ha culminat amb denúncia i judici.