Mercolleida aprova un pressupost de 926.800 euros per a l'any 2019

Fèlix Larrosa pren el relleu d'Àngel Ros en la presidència del consell d'administració de la llotja agropecuària

Redacció
14 de desembre del 2018
Actualitzat a les 17:31h
Imatge del consell de Mercolleida
Imatge del consell de Mercolleida | ACN
El consell d'administració de Mercolleida ha aprovat aquest divendres el pressupost ordinari per a l'any 2019, que preveu uns ingressos de 926.800 euros i unes despeses de 808.553 euros i, per tant, un resultat positiu de 118.247 euros.

Els ingressos de la llotja agropecuària lleidatana provenen bàsicament de l'arrendament de les oficines de l'edifici i de les quotes que paguen els usuaris per rebre els anàlisis de mercat dels mercats agrícoles i /o ramaders que genera l'entitat. D'altra banda, s'ha acordat nomenar l'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, nou conseller i president del consell d'administració de Mercolleida, prenent d'aquesta manera el relleu a l'anterior alcalde, Àngel Ros.

El nou president de Mercolleida, Fèlix Larrosa. ha destacat la trajectòria i el posicionament de la llotja agropecuària lleidatana i ha esperonat, a la vegada, els consellers a treballar per assolir noves fites pensant en la globalització del sector.

Per la seva banda, el conseller delegat de Mercolleida, Francesc Ollé, ha donat per finalitzat el procés de transformació digital, el qual ha consistit en un nou lloc web, la creació d'una aplicació mòbil i la renovació de la imatge.

Ollé també ha fet referència al procés de reforma interior de l'edifici de Mercolleida, que ja es troba en funcionament des del juliol i que acull els departaments de Recursos Humans; Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació; i Esports de l'Ajuntament de Lleida. Mercolleida és una Societat Anònima participada amb gairebé un 80% per l'Ajuntament de Lleida. Pel fet de ser l'accionista majoritari de l'entitat, és la Paeria qui en designa el seu president.