14
de desembre
del
2018
Actualitzat
a les
9:34h
Farem unes senzilles tòfones o trufes blanques, amb només dos ingredients .
Ingredients:
100 + 50 gr. de coco ratllat
140 gr. de llet condensada
Barregeu bé la llet condensada amb 100 gr. de coco ratllat.
Deixeu reposar 1 hora a la nevera.
Amb aquesta massa fer boletes i aneu-les arrebossant amb la resta del coco ratllat que haureu posat en un bol.
A punt per a menjar.
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.
Blog de cuina de la dolorss
Ingredients:
100 + 50 gr. de coco ratllat
140 gr. de llet condensada
Barregeu bé la llet condensada amb 100 gr. de coco ratllat.
Deixeu reposar 1 hora a la nevera.
Amb aquesta massa fer boletes i aneu-les arrebossant amb la resta del coco ratllat que haureu posat en un bol.
A punt per a menjar.
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.
Blog de cuina de la dolorss