Els tres millors restaurants de carretera catalans

Un d'ells està entre els deu primers segons el rànquing de Convey Transport

Redacció
12 de desembre del 2018
Actualitzat a les 23:41h
Detall d’una carnada
Detall d’una carnada | Arxiu ND
Ja és aquí la guia dels 50 millors restaurants de carretera de l'estat espanyol, elaborada per la plataforma logística Convey Transport a partir de les ressenyes dels seus principals usuaris: camioners. Aquest any, són tres els restaurants catalans que han entrat dins de la llista: El Molí de les Pipes, La Balena i Can Campanyà. Si bé tots tres estan entre els 50 millors, El Molí de les Pipes també s'ha posicionat entre els deu primers. 




Molt a prop de la riera d'Arbúcies, concretament a la carretera de Viladrau, és possible trobar El Molí de les Pipes. Un antic molí fariner als afores de la vila s'alça en un entorn bucòlic, convertit en el que segons el rànquing, ara és un dels deu millors restaurants de carretera de tot l'estat espanyol. S'hi poden menjar calçots.

Al barri de Sant Pere de La Seu d'Urgell, a l'N-260 i prop de la frontera amb Andorra, és possible trobar La Balena, restaurant de carretera que també se situa entre els 50 millors de l'estat espanyol. El preu del menú no arriba als 10 euros entre setmana i s'hi pot menjar cargols.

Finalment, Can Campanyà es troba a Castellbisbal. Es tracta d'una antiga masia que ofereix productes ecològics i de km0. Es pot trobar a Twitter i un dels seus plats més clàssics és el civet de porc senglar.