Larrosa: «Amb LleidaClick comença una nova història de les moltes que ha generat Fira de Lleida»

El paer en cap inaugura la Fira Nacional del Col·leccionisme Playmobil de Lleida assenyalant que el saló és un espai de trobada i de cohesió social de ciutadania i empreses

Fèlix Larrosa durant la inauguració de la fira
Fèlix Larrosa durant la inauguració de la fira | Paeria
Redacció
07 de desembre del 2018
Actualitzat a les 17:49h
El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha assenyalat que “amb LleidaClick comença una nova història de les moltes que ha generat Fira de Lleida durant molts anys”. L’alcalde ha fet aquestes manifestacions durant la inauguració de la Fira Nacional del Col·leccionisme Playmobil de Lleida, que ha obert portes aquest matí al Pavelló 4 dels Camps Elisis.

L’alcalde ha felicitat a Fira de Lleida per assumir aquesta iniciativa, que aplega prop de 6.000 figures, 20 diorames i 11 expositors, ja que aquest joc és una icona per les darreres tres generacions, ja que “avis, pares i fills han jugat amb aquestes figuretes”.

En aquest sentit, Fèlix Larrosa ha animat a visitar el saló, perquè és un “escenari ideal per venir a passar un mati o una tarda, per veure què si fa, per comprar, intercanviar o simplement per parlar uns amb altres sobre l’ús d’aquet temps lliure”.

El paer en cap ha recordat que la Fira és un espai de trobada i de cohesió social de ciutadania i empreses. “Avui aquí hi ha gent de molts indrets, que coneixen o volen conèixer el món Playmobil, i que volen participar i gaudir. Aquesta és una fira de molta empatia, que es presenta com a preludi de les festes nadalenques que s’atansen”.