Convoquen 70 places de metges especialistes a l'Arnau de Vilanova de Lleida

Aquest dimecres s'ha obert el període d'inscripcions a través del web de l'Institut Català de la Salut

Part de l'equip de l'Hospital Arnau
Part de l'equip de l'Hospital Arnau | Arnau de Vilanova
Redacció
06 de desembre del 2018
Actualitzat a les 10:51h
L'Institut Català de la Salut (ICS) ha obert la convocatòria per a la provisió de 70 llocs vacants de facultatiu especialista en els serveis jerarquitzats de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. La convocatòria es va publicar aquest dimarts al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Les inscripcions s'han de fer via telemàtica al lloc web de l'ICS i els aspirants disposen d'un termini de 30 dies hàbils, a partir d'aquest dimecres, per fer-les. Un cop finalitzi el termini de presentació de sol·licituds, l'ICS dictarà la resolució per la qual es farà pública la llista provisional d'aspirants admesos i exclosos. Posteriorment, tindrà lloc la valoració dels mèrits aportats pels aspirants i la realització de proves o supòsits pràctics, seguits d'una entrevista personal.

Concretament, amb aquesta convocatòria l'ICS pretén cobrir dues places d'anatomia patològica, cinc d'anestesiologia i reanimació, una d'angiologia i cirurgia vascular, dues d'aparell digestiu, quatre de cardiologia, quatre de cirurgia general i aparell digestiu, quatre de cirurgia ortopèdica i traumatologia, una de cirurgia plàstica i reparadora, una de cirurgia toràcica, una de dermatologia medicoquirúrgica i venereologia.

També es volen cobrir dues d'endocrinologia i nutrició, dues de farmàcia hospitalària, quatre de medicina intensiva, tres de medicina interna, dues de microbiologia i parasitologia, una de neurofisiologia clínica, tres de neurologia, cinc d'obstetrícia i ginecologia, dues d'oftalmologia, tres d'oncologia mèdica, dues d'otorrinolaringologia, quatre de pediatria, dues de pneumologia, dues de radiodiagnòstic, dues de radiofísica hospitalària, tres d'urologia i unes altres tres places de medicina familiar i comunitària per a urgències.