pROJECTE

Torre Salses suposarà un impacte econòmic de 362 milions i uns 8 milions de visitants anuals

L'Ajuntament de Lleida i la promotora signen el conveni per desenvolupar el vial Victor Torres i el sector SUR-42

per Redacció, 4 de desembre de 2018 a les 14:17 |
Indret on s'ha de fer l'espai comercial | Arxiu
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha signat aquest dimarts amb representants d'Eurofund Parc Lleida, SL, el conveni per impulsar el vial Víctor Torres i desenvolupar urbanísticament el sector SUR-42 (Torre Salses), on aquesta promotora preveu instal·lar una gran àrea comercial de 60.000 metres quadrats.

La societat aportarà 1,2 milions d'euros dels 2,6 milions en què està pressupostat el desdoblament i prolongació del vial que servirà d'accés a la futura zona comercial de mitjanes i grans superfícies. La implantació d'aquesta àrea comercial entre els barris de la Bordeta i Magraners suposarà un impacte econòmic de 362 milions d'euros i uns 8 milions de visitants anuals.


Larrosa ha defensat la importància del projecte per Lleida i ha carregat contra alguns "personatges polítics" per "totes les "traves" que han posat per intentar impedir que acabés tirant endavant.

 

Participació