Pablo Hasel admet que podria entrar a la presó «en uns dies o mesos»

El raper lleidatà assegura que està vivint una situació "molt dura"

El raper Pablo Hasel
El raper Pablo Hasel | ACN
Redacció
03 de desembre del 2018
Actualitzat a les 9:26h
El raper lleidatà, Pablo Hasel ha dit a Lleida que la situació per la qual està passant "és molt dura" i ha afegit que "ningú vol anar a la presó". Hasel ho ha dit en una marxa que s'ha convocat des de la Plataforma que reclama la seva llibertat que ha recorregut l'eix comercial de Lleida i en la que hi ha participat una cinquantena de persones.

Hasel ha afirmat que podria entrar a la presó en "uns dies" o "uns mesos", depenent del que "surti del recurs del Suprem", en referència a la darrera sentència que el condemna a poc més de dos anys. Hasel ha agraït el suport de les persones i ha dit "que el que està passant no serà en va".

El raper ha explicat un cop surti el recurs que han presentat, se sumarà als dos anys que té d'antecedents, per una condemna, aquesta ja "ferma" per fer cançons i haurà d'ingressar a la presó.

Hasel ha afirmat que tot i la duresa de la situació creu que cada cop hi ha més persones que diu "s'han adonat que vivim en un estat que va en contra de la democràcia".

Una cinquantena de persones han recorregut l'Eix Comercial de Lleida per donar suport al raper i també a les llibertats democràtiques. A més dels manifestants, molts curiosos s'han apropat al grup mentre anaven caminant, tenint en compte la gran afluència de gent que es concentra els caps de setmana en aquesta zona de la ciutat.

La manifestació ha finalitzat amb la lectura del manifest per part del mateix Hasel davant la subdelegació del govern de l'estat a Lleida, amb presència policial i tanques que protegien els accessos a l'edifici. La marxa s'ha desenvolupat sense incidents.