Llorens defensa Vox i assegura que a Espanya «no hi ha extrema dreta»

El diputat del PP titlla de "feixistes" els independentistes en un missatge al seu Facebook

Redacció
29 de novembre del 2018
Actualitzat a les 10:46h
José Ignacio Llorens, al Congrés
José Ignacio Llorens, al Congrés | Arxiu
El diputat del PP al Congrés per Lleida, José Ignacio Llorens, ha defensat Vox i ha negat que sigui una formació d'extrema dreta i acusant de "feixistes" als partits independentistes catalans.

En el seu perfil de Facebook, Llorens surt en defensa de Gregorio Gálvez, expresident del Centro Extremeño de Lleida que va deixar el càrrec després que la junta de l'entitat li retirés el seu suport per haver cedit el local a Vox sense haver demanat prèviament l'autorització a la resta de membres.

Per Llorens, "els miserables que han provocat la seva dimissió haurien de tenir en compte que Gregorio, que va ser el meu cap a l’Iryda, ha estat sempre una persona exemplar i un professional excel·lent del sector agrari que va decidir lliurement instal·lar-se aquí a Lleida després de casar amb una lleidatana".

"Els feixistes, i així ho vaig aprendre ben aviat, no són altres que aquells que no admeten més opinió que la seva pròpia i intenten, pels mitjans que siguin, fer callar per sempre a qui dissenteix dels seus postulats. No entenc, per tant, quin sentit té en ple 2018 anomenar feixista a un partit polític que porta anys presentant-se a eleccions i té com a punts principals del seu programa la defensa de la Unitat d'Espanya i de la Constitució que a tots ens protegeix", rebla el polític.