Cunillera defensa Borrell: «No ha de plegar»

La delegada del govern espanyol a Catalunya diu que el ministre d'Afers Exteriors és "una persona honrada" i que ja ha "assumit l'error" per l'ús d'informació privilegiada en el cas Abengoa

Teresa Cunillera, als estudis de Catalunya Ràdio
Teresa Cunillera, als estudis de Catalunya Ràdio | Catalunya Ràdio
Redacció
28 de novembre del 2018
Actualitzat a la 13:10h
La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha fet una defensa aferrissada del ministre d'Afers Exteriors, Josep Borrell, després que la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) li hagi imposat una multa de 30.000 euros per haver utilitzat informació privilegiada en el cas Abengoa. Cunillera, entrevistada a El matí de Catalunya Ràdio, ha dit que Borrell és una persona "honrada" i que "no ha de plegar" perquè ja "ha assumit l'error".

La delegada del govern espanyol a Catalunya ha denunciat que hi ha una "especial fixació" contra el ministre d'Afers Exteriors i que no s'està sent just amb la seva "gran tasca" a l'executiu de Pedro Sánchez. "Ha assumit l'error en seu parlamentària, assumirà el cost de l'error i crec que no ha de plegar", ha reblat.

Cunillera assegura que Borrell és una de les persones a qui té més respecte i l'ha definit com "una ment privilegiada, amb una intel·ligència fora del comú". A més, ha subratllat que el ministre d'Exteriors ja va donar explicacions en seu parlamentària, va reconèixer l'error i ja ha dit que pagarà la multa.