Pressupostos

Els veïns de Tàrrega podran decidir en què volen que l'Ajuntament inverteixi 100.000 euros el 2019

El consistori promou, per primera vegada, un procés de pressupostos participatius

per Redacció, 27 de novembre de 2018 a les 10:07 |
Imatge de l'alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de novembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Tàrrega promou el seu primer procés de pressupostos participatius. Del 29 de novembre al 21 de desembre, les persones empadronades a la ciutat majors de 16 anys podran decidir com invertir una part dels comptes municipals del 2019.

El consistori ha fixat una partida de 100.000 euros del capítol d'inversions el destí de la qual es determinarà a partir de les propostes que facin arribar els veïns.


L'alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, ha manifestat que la posada en marxa dels pressupostos participatius "respon a la voluntat de continuar apostant per una major implicació de la ciutadania en la presa de decisions". La proposta es vol centrar, sobretot, en projectes urbanístics i en millores de l'espai públic.

El procés participatiu es desenvoluparà en quatre fases. La primera, consistirà en una campanya informativa i de presentació de les propostes per ser incloses al pressupost 2019. La ciutadania podrà fer arribar fins el 21 de des

 

Participació