El PDECat ultima el relleu de Joan Reñé com a president del partit a Ponent

26 de novembre del 2018
Actualitzat a les 10:14h
Joan Reñé, a l'escó
Joan Reñé, a l'escó | Àlvar Llobet
El PDECat tindrà un nou president a la regió de Ponent en les properes setmanes. La formació està ultimant el relleu de Joan Reñé, expresident de la Diputació investigat pel cobrament de comissions a canvi d'obres públiques.

En una entrevista a NacióLleida, el líder del PDECat a la Paeria i candidat de Junts per Lleida, Toni Postius, ha assegurat que el partit treballa en el relleu de Reñé i que el procés de substitució per un altre president "no es dilatarà en el temps".

Fonts del partit consultades per aquest diari han confirmat que Reñé deixarà de ser president, per bé que no s'ha avançat si Reñé dimitirà o la formació forcarà la seva sortida. L'alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, és un dels noms que han sonat per agafar les regnes de la formació. 

Reñé va abandonar la presidència de la Diputació el passat mes d'octubre després de ser detingut pels Mossos d'Esquadra en el marc d'un operatiu policial que investiga tràfic d'influències i cobraments il·legals. Ja el mes passat, el líder del PDECat, David Bonvehí, va reclamar a Reñé que fes un pas al costat per evitar que el partit es veiés barrejat en la investigació.