La Cadena Ser demana disculpes a l'entrenador del Lleida per la polèmica sobre el català

Gerard Albadalejo va haver de lidiar amb un periodista que li va recriminar la utilització del català

Gerard Albadalejo, entrenador del Lleida
Gerard Albadalejo, entrenador del Lleida | Lleida Esportiu
21 de novembre del 2018
Actualitzat a les 8:16h

La Cadena Ser, a través del Twitter de la seva emissora local de Cinco Villas, ha demanat disculpes al Lleida Esportiu i la Sociedad Deportiva Ejea, i també a l'entrenador del club català, pels incidents protagonitzats el cap de setmana passat per un periodista a la sala de premsa després del partit. L'emissora diu que es tracta d'un col·laborador i que no forma part de l'equip de redacció de la casa. 
L'entrenador del Lleida Esportiu, Gerard Albadalejo, va ser el protagonista d'una polèmica amb el català a la sala de premsa de la Sociedad Deportiva Ejea, a Ejea de los Caballeros, a Saragossa. Després del partit de dissabte, Albadalejo va contestar en català a un periodista de Catalunya Ràdio i va avisar que, posteriorment, respondria en castellà. Quan va arribar el torn de la premsa local, un dels periodistes, que treballava per la Cadena Ser, li va recriminar les respostes en català i va assegurar que no faria cap pregunta com a senyal de protesta.

Davant d'aquest fet, el tècnic va assegurar que la qüestió de l'idioma no era un problema i que si havia parlat en català era per "deferència" al mitjà de comunicació. "Si me hacen una pregunta en castellano la voy a responder, y si me la hace en inglés, también. No es un problema de catalanes y españoles", ha reblat l'entrenador. 

Un cop demanades les disculpes, el Lleida també ha fet un tuit agraint les disculpes de la Cadena Ser. A més, ha donat les gràcies "per tots els missatges de suport rebuts d’arreu i des de tots els àmbits"