Magdalenes de llima

La recepta de la blocaire gastronòmica Dolors Mateu

Magdalenes de llima
Magdalenes de llima | Dolors Mateu
Dolors Mateu
15 de novembre del 2018
Actualitzat a les 23:54h
Un cop li has agafat el punt a les magdalenes, ja no pots parar i és que admeten tantes combinacions com vulguem, s'adapten perfectament als nostres gustos o ... al que tinguem a casa. En aquesta ocasió llima.

Ingredients:

100 gr. de mantega

125 gr. de sucre

Pessic de sal

1 llima (pell i suc de mitja)

2 ous

50 cc. de llet

150 gr. de farina

1c / p de llevat en pols

sucre molt

Barregeu la mantega tova amb el sucre, un pessic de sal i ho bateu fins aconseguir una consistència cremosa.

Afegiu la ratlladura de la llima, el suc de mitja, la llet i barregeu bé. 

Poseu els ous d'un en un sense deixar de batre.

Afegiu la farina tamisada juntament amb el llevat, barregeu bé.


Aboqueu aquesta massa a les capsuletes de paper de magdalenes, només ¾ parts i amb el forn preescalfat,les feu  coure a 180 º durant uns 15-20 minuts.

Deixeu refredar les magdalenes sobre una reixeta.

Decoreu amb sucre glacé.
 

NOTA : Posar dins d'uns motlles de silicona el paper de magdalena, així no us quedaran tan amples.

** c / p = cullera de postres


Blog de cuina de la dolorss