Aboquen brossa i deixalles a la porta del Jutjat de Solsona per protestar per «la merda de justícia»

L'acció s'ha fet en diversos punts de Catalunya

Així han quedat les portes del Jutjat de Solsona
Així han quedat les portes del Jutjat de Solsona | @CDR Catalunya Central
Redacció
12 de novembre del 2018
Actualitzat a les 17:09h
Uns desconeguts han abocat fems aquest dilluns de bon matí a la porta del Jutjat de Solsona. L'acció, reivindicada pels CDR, pretén denunciar l'estat de la justícia. A través del compte de Twitter CDR Catalunya han piulat imatges sota el lema 'Quina merda de justícia' amb fotografies dels diferents punts de Catalunya on s'han abocat fems i s'han fet escrits. A la piulada es pregunten: "A què fa olor la justícia espanyola? Davant les seves portes trobareu la resposta".

Els CDR atribueixen els fets a la sentència de les hipoteques, als desnonaments, a la "penalització de la llibertat d'expressió", la "persecució de l'independentisme" o al "masclisme", entre d'altres. El compte de Twitter CDR Granollers ha piulat que "els jutjats catalans fan la mateixa pudor que els espanyols. Persones preses, exiliades, repressió, masclisme, precaritat laboral, desnonaments...Una bona merda!".

El CDR Les Franqueses ha afegit que "la merda ja surt per sota la porta dels jutjats catalans, igual que a Espanya. Ja no hi cap més a dins", i recorden els casos dels presos polítics i exiliats, Altsasu, la Manada, les acusacions a cantants i tuitaires i la marxa enrere de la justícia en el cas dels impostos a les hipoteques.