La Mollerussa Lan Party espera arribar als 700 participants

La trobada referent a Catalunya potencia aquest any l'espai dedicat als tornejos de videojocs

L'alcalde de Mollerussa ha presentat la fira
L'alcalde de Mollerussa ha presentat la fira | ACN
Redacció
06 de novembre del 2018
Actualitzat a les 9:16h
L'onzena edició de la Mollerussa Lan Party tornarà a batre rècords de participació amb la previsió d'arribar a les 700 persones inscrites. Ja fa uns anys que aquesta és la trobada referent dins el panorama català i amb aquest augment de participants se situarà a la tercera posició a nivell estatal, darrera de Tenerife i Bilbao que registren entre 5.000 i 2.000 inscrits.

L'organització d'aquest esdeveniment que aplega aficionats a la informàtica i els videojocs d'arreu del país, l'Estat i l'estranger ha fet una aposta enguany per millorar l'espai dedicat als tornejos i competicions de videojocs amb una part oberta al públic. La Mollerussa Lan Part compta amb un pressupost d'uns 25.000 euros i està organitzada per l'associació que la promou i Fira de Mollerussa.

Els pavellons firals de Mollerussa ja s'estan preparant per acollir l'11a edició de la Lan Party que començarà dijous que ve i s'allargarà fins diumenge. Actualment hi ha 650 persones inscrites i des de l'organització estan convençuts que se superarà la xifra de les 700 persones (100 més que l'any passat).

El director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, ha destacat aquest creixement "important, sostingut i mantingut" amb el pas dels anys. En aquest sentit, Segarra ha explicat que la Lany Party també s'adreça al públic en general mitjançant la participació de 5 empreses expositores que se sumen a la quinzena que col·laboren amb la sessió de material o l'organització d'esdeveniments durant la trobada.

Enguany repeteix la proposta de la "Lan Party Kids" una formula que es va estrenar l'any passat pensada per atansar l'esdeveniment i el món de la informàtica a escolars mitjançant visites temàtiques per a escoles. Està previst que uns 300 alumnes de diferents centres educatius visitin la Lan Party divendres, 100 més que l'any passat. L'alcalde Marc Solsona, ha destacat que la trobada "intenta recollir l'actualitat dels jocs per ordinador" entre molts altres aspectes.