Larrosa reclama més Mossos a la ciutat per intervenir de manera «contundent» com s'ha fet a Barcelona

L'alcalde de Lleida diu que en barris com a la Mariola els veïns denuncien "inseguretat", "extorsió" i tràfic de drogues

Fèlix Larrosa, alcalde de Lleida
Fèlix Larrosa, alcalde de Lleida | ACN
Redacció
03 de novembre del 2018
Actualitzat a les 0:43h
L'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha demanat més agents dels Mossos d'Esquadra a Lleida per intervenir de manera "contundent" com s'ha fet a Barcelona els darrers dies. A la capital catalana, "hi ha hagut actuacions molt decidides, i a mi m'agradaria també comptar amb aquesta diligència en alguns barris de la ciutat de Lleida", ha remarcat.

Larrosa ha xifrat la demanda en una cinquantena d'agents per garantir la seguretat en barris com el de Mariola, que l'alcalde ha visitat aquest divendres. Larrosa ha explicat que els veïns denuncien "inseguretat", "extorsió" en temes d'habitatge i conflictes relacionats amb la salut pública, com el tràfic de drogues.

L'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, diu que cal actuar "contra l'incivisme i les okupacions" i insisteix que des de l'Ajuntament troben a faltar més presència de Mossos d'Esquadra tant a la ciutat de Lleida com també a l'Horta. Ha afirmat que fa temps que reclamen que en termes de seguretat ciutadana els Mossos d'Esquadra "han d'intervenir" i "s'ha de millorar" la dotació d'efectius.

Larrosa ha posat l'exemple de l'actuació a Barcelona dels darrers dies on els Mossos d'Esquadra i els agents de la Guardia Urbana han actuat de forma "decidida" i, segons l'alcalde, a Lleida cal una "major contundència" amb més "investigació, seguiment, i resolucions de caràcter judicial". "No estic generant alarmisme, només trasllado el que em diuen els veïns", afirma.