Llibertat amb càrrecs per a l’expresident de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies

El jutge Pedraz li ha pres declaració aquest dimecres després de la seva detenció en el marc d’una peça separada del cas "Soule"

Andreu Subies, expresident de la FCF
Andreu Subies, expresident de la FCF | FCF
Redacció
01 de novembre del 2018
Actualitzat a les 12:33h
El jutge de l’Audiència Nacional Santiago Pedraz ha deixat en llibertat amb càrrecs però sense mesures cautelars l’expresident de la Federació Catalana de Futbol, el lleidatà Andreu Subies, i l’exdirectiu Josep Contreras.

Tots dos han declarat davant el jutge després de ser detinguts aquest dimarts en el marc de la investigació d’una peça separada del cas "Soule" sobre suposada corrupció al sí de la Federació Espanyola, per la qual es va detenir el president d'aquesta entitat, Ángel María Villar, el juliol del 2017.

Aquest dimecres també han declarat com a investigats el gerent de la Mutualitat de futbolistes, Miquel Pardo, l’exsecretari general de la Federació Catalana de Futbol, Albert Baza, i l’administrador general de la Federació, José Maria Castillón, que no van ser detinguts i que també han quedat en llibertat.

Subies i Contreras han abandonat l’Audiència Nacional després de declarar davant el magistrat acompanyats dels seus advocats. Primer Contreras, que a més d’exdirectiu de la Federació Catalana de Futbol, és propietari de l’empresa Tastavins S.L, que es va encarregar de les obres de les seus territorials de la Federació.