L'ocupació turística pel pont de la Castanyada a Ponent i el Pirineu se situarà al voltant de 50%

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida apunta que la climatologia adversa ha fet recular les reserves

Redacció
31 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 9:13h
L'ocupació turística pel pont de la Castanyada a les comarques de Ponent i l'Alt Pirineu i Aran se situarà al voltant del 50%, segons dades del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. El director de l'organisme, Juli Alegre, ha explicat que les previsions són una mica "incertes" perquè la climatologia dels darrers dies "no està sent tot el favorable del que s'esperava".

Així mateix, Alegre ha apuntat que el fet que el pont sigui de quatre dies seguits amb un laboral, divendres, pel mig, fa que no hi hagi "l'efecte crida que acostumen a tenir els ponts". Això no obstant, des del Patronat confien que la meteorologia millori pel cap de setmana i que això pugui fer incrementar les reserves a darrera hora.

El pont de la Castanyada serà fluix pel que fa a l'ocupació turística a la demarcació de Lleida i és que el fet que s'escaigui en un moment de l'any en que no hi ha la mateixa oferta turística que a l'estiu o l'hivern frena les reserves. Malgrat les nevades del cap de setmana, els complexos d'esquí no estan operatius ja que la majoria no obriran fins al primer cap de setmana de desembre. Així mateix, la temporada d'esports d'aventura ja ha finalitzat.

Els visitants a les comarques de Ponent i Pirineu però, poden optar per altres activitats com el senderisme, la recol·lecció de bolets, o les visites culturals al patrimoni i equipaments museístics que hi ha repartits arreu de la demarcació.