La Clínica de Ponent de Lleida preveu reobrir al juny l'edifici principal on va aparèixer una esquerda

La mútua Divina Pastora, propietària de l'antiga L'Aliança, invertirà uns 8 milions per rehabilitar l'immoble de Prat de la Riba

Redacció
31 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 0:03h
Clínica de Ponent
Clínica de Ponent | Arxiu
La Clínica de Ponent, antiga L'Aliança, mantindrà tancades les seves instal·lacions principals de l'avinguda Prat de la Riba de Lleida fins al juny, quan preveu reprendre l'activitat a l'edifici després de l'esquerda detectada l'11 d'octubre i que va obligar a traslladar a altres centres hospitalaris lleidatans la vintena de pacient que hi havia ingressats.

La mútua Divina Pastora, propietària de la Clínica de Ponent, ha anunciat que invertirà uns 8 milions d'euros per portar a terme una rehabilitació integral a l'edifici, que presenta problemes estructurals, segons es desprèn de l'estudi de diagnosi que s'hi ha efectuat. La previsió és reobrir les instal·lacions a principis del mes de juny, un cop estigui enllestida almenys una part important de les obres. Tot i això, seguiran funcionant les consultes externes del centre, ubicades al passatge de la Premsa de Lleida.

En la reunió celebrada aquest dimarts, el president de Divina Pastora, Armando Nieto, ha donat a conèixer a l'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, els resultats de l'estudi de diagnosi sobre l'estat de l'edifici situat a l'avinguda Prat de la Riba i les previsions que tenen de fer-hi obres per poder reobrir la clínica. El president de Divina Pastora ha assegurat que treballen amb els millors professionals per poder recuperar la normalitat en el temps més breu possible, pensant en el personal de la clínica i també en els seus pacients..

Larrosa ha manifestat que "el més important és recuperar l'activitat, sobretot pensant en què ara hi ha 150 persones que estan neguitoses i esperem que ben aviat puguin recuperar amb normalitat la seva feina", en referència als treballadors d'aquesta empresa.