Ilersis es traslladarà al polígon els Frares després de l'incendi a les seves instal·lacions

L'entitat social lleidatana ha signat el contracte d'arrendament d'una nova nau fruit de l'acord que ha assolit amb CaixaBank

Imatge del nou espai de la fundació
Imatge del nou espai de la fundació | Ilersis
Redacció
29 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 17:20h
La fundació privada Ilersis ha signat el contracte d'arrendament d'una nau amb CaixaBank, que preveu unes condicions avantatjoses per a l'entitat social lleidatana durant el primer any de vigència.

Es tracta d'un espai d'uns 2.000 metres quadrats situat al polígon els Frares de Lleida, que permetrà a Ilersis reprendre part de l'activitat que portava a terme en la nau del polígon el Segre que el 7 d'octubre va quedar arrasada per un incendi. Les instal·lacions malmeses acollien el centre especial de treball on la fundació donava feina a persones amb discapacitat. L'acord per llogar la nova nau permetrà a l'entitat continuar amb l'elaboració dels lots de Nadal i ocupar provisionalment alguns dels 40 treballadors que s'havien quedat sense feina.

La gerent d'Ilersis, Teresa Benet, ha agraït a les facilitats posades per l'entitat financera per arribar a un acord que permetrà a Ilersis poder recuperar, en part, la seva activitat. Per la seva banda, el director de banca d'Institucions de CaixaBank a Lleida, Geremi Camí, ha reiterat el suport de l'entitat financera a les entitats socials del territori.