Polèmica entre Larrosa i Esteve després de l'agressió a dos Mossos d'Esquadra al Camp d'Esports

El president del club deixa plantat l'alcalde, que ha lamentat els fets

Redacció
29 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 10:41h
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu | Àlvar Llobet
L'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, i el president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, han obert la polèmica aquest cap de setmana després que dos Mossos d'Esquadra hagin estat agredits al Camp d'Esports.

El Paer en cap ha lamentat l'acció dels afeccionats i ha citat el president del club per tractar sobre la situació. Albert Esteve, però, ja ha anunciat que no assistirà a la trobada atès que està de viatge, per la qual cosa deixarà plantat l'alcalde socialista, que ha estat titllat de demagog per una directiva del club. Larrosa està molest pels fets del passat dissabte, quan dos policies van ser ferits pels afeccionats. 

Segons la policia catalana, el caporal de l'ARRO va rebre un cop de pedra mentre "s'estava equipant per intervenir". Tot apunta que l'autor d'aquesta agressió va ser un aficionat del Lleida i a causa de la pedrada l'agent va patir un fort cop al cap i al nas i va caure a terra.

L'altre mosso agredit va rebre un cop de puny quan es disposava a separar els grups d'aficionats. Els dos policies van ser traslladats a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida i hores més tard se'ls va donar l'alta. Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets i de moment no hi ha cap persona detinguda.