Balaguer, punt de trobada de l'alimentació saludable i les teràpies naturals

La Fira d’Alimentació i Salut reunirà aquest cap de setmana unes 6.000 persones a la capital de la Noguera

Imatge de la Fira d'Alimentació i Salut
Imatge de la Fira d'Alimentació i Salut | Fira Alimentació i Salut
Redacció
25 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 16:55h
Balaguer acollirà aquest cap de setmana l'onzena edició de la Fira d’Alimentació i Salut, un certamen que impulsa l’associació Slow Food Terres de Lleida. La fira s'ha consolidat en els darrers anys a Catalunya com un punt de trobada del sector de l’alimentació saludable i les teràpies naturals.


El certamen se celebrarà al pavelló d'Inpacsa i manté el mateix format dels últims anys en el que es combina diferents espais de conferències, tallers i degustacions així com també un Mercat de la Terra on empreses del territori podran exposar els seus productes als visitants.

Tal com apunten els organitzadors, la Fira d'Alimentació i Salut aporta un valor afegit als visitants en defensa de les teràpies naturals i comptarà amb la participació de ponents de reputat prestigi en l’àmbit de la medicina i la nutrició que compartiran amb els seus coneixements i experiència amb als assistents. És el cas dels doctors Máximo Sandín i 
María Carmen Martínez Tomás, i de Sònia Mengual, assessora en alimentació saludable.

En el marc de fira també es celebrarà el Mercat de la Terra, que reunirà un centenar de productors que presentaran als visitants una oferta d’aliments i productes artesanals elaborats sota uns valors de defensa del medi ambient, la sostenibilitat i la justícia social. Els interessats també podran realitzar tallers i degustacions durant el certamen.

En els últims anys el creixement exponencial de la Fira d’Alimentació i Salut ha convertit Balaguer en un pol d’atracció pels interessats en la bona alimentació, el respecte pel medi ambient i la defensa de les teràpies naturals que espera reunir unes 6.000 persones arribats de diferents punts de Catalunya i de la resta de l’Estat així com també d’altres països.

L'entrada d'un dia és de cinc euros, i de vuit tot el cap de setmana.

Consulta la programació de la Fira d'Alimentació i Salut 2018