«La Caixa» facilita la creació de 50 microempreses a emprenedors en situació de vulnerabilitat a Lleida

El 70% dels usuaris que decideixen emprendre en el marc d'aquest programa són majors de 35 anys

La Caixa impulsa emprenedors
La Caixa impulsa emprenedors | La Caixa
Redacció
23 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 9:17h
L'Obra Social "la Caixa" ha facilitat la creació de 50 microempreses a emprenedors en situació de vulnerabilitat a la demarcació de Lleida dos anys després de la posada en marxa del programa d'inclusió sociolaboral Incorpora de la fundació bancària. L'objectiu és fomentar l'autoocupació entre les persones vulnerables que no disposen dels recursos necessaris per iniciar un projecte d'emprenedoria.

Els sectors per als quals han apostat més els usuaris han estat els dels serveis i la indústria. També destaca el fet que el 70% dels usuaris del programa són majors de 35 anys. Així mateix, a través de la línia d'Autoocupació d'Incorpora i MicroBank s'han concedit en aquests dos anys més de 66.500 euros en microcrèdits a beneficiaris del programa a Lleida.

Persones en risc d'exclusió social amb idees de negoci estan participant en una nova forma d'integrar-se en el mercat laboral, amb la qual poden fer augmentar les seves possibilitats de superar la situació de vulnerabilitat, gràcies a aquesta línia d'autoocupació de l'Obra Social 'la Caixa'. El programa Incorpora dissenya per a elles itineraris personalitzats i els facilita formació i acompanyament perquè puguin desenvolupar el seu projecte.