Mor Montse Oliva, delegada d'«El Punt Avui» a Madrid

La periodista ha mort als 52 anys i en feia 19 que treballava a la capital espanyola

Redacció
21 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 10:54h
Oliva va arribar a l'Avui el 1999
Oliva va arribar a l'Avui el 1999 | Adam Almirall / ACN
La periodista Montse Oliva ha mort aquest dissabte a la nit als 52 anys a Madrid. Oliva, natural de Torà (la Segarra), era la delegada a la capital espanyola d'El Punt Avui. Deixa espòs i un fill.

Va arribar l'any 1999 per treballar a la delegació del diari i anys després va ser nomenada responsable. La primera gran cobertura que va fer pel rotatiu va ser la campanya electoral de les eleccions al Congrés de l'any 2000, que va guanyar José Maria Aznar, del PP. Va seguir la caravana del PSOE, cosa que també va fer en posteriors campanyes electorals.

Oliva havia treballat abans a La Vanguardia, El Mundo, El Observador i a La Mañana de Lleida. La periodista compaginava la seva feina a El Punt Avui amb la participació en espais d'opinió a Rac1 i Catalunya Ràdio. Estava especialitzada en la informació política i tenia un ampli coneixement de la vida interna del PSOE i de l'àrea de tribunals. Els reconeixements a la seva figura han arribat tant des de la política com del periodisme per la seva professionalitat i bon tarannà.

El funeral se celebrarà aquest dilluns a Madrid però la família prepara també un acte de record a Torà.
 

Montse Oliva