Rosa Maria Perelló s'estrena com a presidenta de la Diputació a Preixana

Ha participat a la XXI Trobada Intercomarcal de Dones de les Terres de Lleida

Redacció
20 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 23:45h
Perelló ha visitat Preixana
Perelló ha visitat Preixana | Diputació Lleida
La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha assistit aquest dissabte a la XXI Trobada Intercomarcal de Dones de les Terres de Lleida, celebrada a Preixana.

Perelló ha estat rebuda a l’Ajuntament de Preixana pel seu alcalde, Jaume Pané, i pel president del Consell Comarcal de l’Urgell, Salvador Bonjoch. Després de signar al Llibre d’Honor del consistori, la presidenta de la Diputació s’ha traslladat a l’ermita de la Mare de Déu de Montalbà, on ha estat rebuda per la presidenta de l’Associació de Dones L’Estela, Pepita Bustamante, i ha assistit a la xerrada que ha ofert la religiosa Lucía Caram.

Perelló ha destacat la “satisfacció per tenir el primer acte oficial com a presidenta de la Diputació de Lleida a la meva comarca, l’Urgell, i que sigui a Preixana, un poble amb el que sempre hem compartit moltes complicitats.

També és un honor que es tracti d’una jornada amb les dones com a epicentre. Una trobada de tot aquest teixit en femení que tenim a la gran majoria de les nostres localitats, que destaca per la seva gran dinamització i per l’alt número d’activitats que realitzen. També ha estat, com no, un plaer el poder escoltar a una bona comunicadora com és sor Lucía Caram”.