Detingut a Lleida un jove denunciat en els darrers dos mesos per vuit furts en botigues de l'Eix Comercial

L'arrest va tenir lloc després d'haver-se endut peces de roba valorades en 409 euros d'un establiment del carrer del Carme

Redacció
18 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 23:20h
Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres un veí de Lleida de 25 anys, sense domicili conegut, com a presumpte autor d'un furt de peces de roba valorades en 409 euros d'una botiga del carrer del Carme de l'Eix Comercial de la capital del Segrià.

Després que l'establiment denunciés els fets, que van tenir lloc el 8 d'octubre, els Mossos van poder identificar el suposat lladre, que va ser detingut al carrer Caldereries de Lleida. Es dona el cas que, el jove ha estat denunciat des del mes d'agost en vuit ocasions per furts lleus en diferents establiments de l'Eix Comercial, segons ha informat la policia. El detingut ha passat aquest dijous a disposició judicial.

D'altra banda, els Mossos van detenir també aquest dimecres un jove de 18 anys pel robatori en un bar del carrer de Xavier Puig Andreu de Lleida. L'assaltant assaltant hauria intentat entrat al local forçant-ne la porta i una reixa.

El jove va ser localitzat i arrestat aquets dimarts al carrer del Canyeret de la mateixa ciutat com a presumpte autor d'un robatori amb força. Està previst que passi divendres a disposició judicial.