El PDECat intensifica la pressió sobre Reñé i li demana que dimiteixi com a president del partit a Ponent

David Bonvehí considera que és la millor opció per tal que es pugui defensar de les acusacions de suposada corrupció i per tal que "el focus no estigui situat sobre el partit"

18 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 16:38h
David Bonvehí, president del PDECat
David Bonvehí, president del PDECat | ACN
El president del PDECat, David Bonvehí, creu que Joan Reñé hauria de deixar la direcció del partit a la vegueria de Lleida una vegada ha dimitit també com a president de la Diputació de Lleida després de la seva detenció per suposada corrupció. Bonvehí ha dit que se li ha traslladat aquesta "reflexió" i que el mateix Reñé també l'ha contemplat de manera que creu que en ''les properes hores'' es podria materialitzar aquesta renúncia també.

Segons Bonvehí, Reñé "és millor que davant els mesos que li venen" no tingui el "focus centrat en la seva persona, que en certa manera també estaria situat sobre el partit". Així mateix, creu que d'aquesta manera es podria defensar millor de les acusacions de suposada corrupció.

Bonvehí està convençut que Joan Reñé prendrà en les properes hores una decisió sobre el seu càrrec a la direcció del partit a la vegueria de Lleida. En aquest sentit, el president del PDECat, ha destacat la relació personal que manté amb el fins ara president de la Diputació de Lleida i l'ha felicitat per la feina que ha fet en els darrers dos anys al capdavant de la formació nacionalista a Lleida. És per això que espera que aquesta feina tingui una "continuïtat" però mitjançant una altra persona ja que una vegada Reñé ha deixat la institució de la Diputació "no té sentit que continuï a la direcció del partit".

Bonvehí ha fet aquestes declaracions després d'assistir al Ple d'investidura de la nova presidenta de la Diputació de Lleida, l'alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló.